Δίνουμε ιδιαίτερα μεγάλη έμφαση στην σωστή διαχείρηση των παραγγελιών, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την προσεκτική και σωστή συσκευασία της παραγγελίας σας για την εξασφάλιση μίας γρήγορης και ασφαλής μεταφοράς!

  • Τρόποι παράδοσης παραγγελίας
    Η παραγγελία του πελάτη αποστέλλεται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει στην Street Boys κατά την παραγγελία του, με μέσα της επιλογής της Street Boys.
  • Η Street Boys εξυπηρετεί τους πελάτες σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη:
  • 1) Με Γενική Ταχυδρομική & Πόρτα – Πόρτα
  • 2) Με μεταφορική εταιρία αν ο όγκος του δέματος είναι μεγάλος (π.χ. προφυλακτήρες)
  • 3) Με ΕΛΤΑ κατόπιν συνεννόησης
  • Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από την γεωγραφική θέση του εκάστοτε πελάτη, σε συνάρτηση με τον όγκο ή το βάρος του δέματος κατά περίπτωση.  Ο υπολογισμός του κόστους παράδοσης, γίνεται αυτόματα από το λογισμικό του e-shop, μετά και το τελευταίο βήμα ολοκλήρωσης της παραγγελίας, καθώς τότε το λογισμικό έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία με τα οποία μπορεί να υπολογίσει το ακριβές κόστος. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το ελάχιστο κόστος μεταφορικών εντός Ελλάδας (για τα 2 πρώτα κιλά), είναι 4,50€.

 

Χρόνοι αποστολής:

Οι παραγγελίες εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη μέρα παραγγελίας εφόσον είναι ετοιμοπαράδοτα. Τα προϊόντα μικρού όγκου τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα αποστέλλονται την αμέσως επόμενη ημέρα με courier και τα παραλαμβάνετε σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Τα υπέρβαρα ή ογκώδη προϊόντα,  τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα, αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών στο χώρο σας και τα παραλαμβάνετε σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών που οφείλονται σε τρίτους ή σε συνδρομή γεγονότων.

Συγκεκριμένα:

Αποστέλλουμε τα προϊόντα σας μέσω courier σε όλους τους προορισμούς, (εντός Ελλάδος) προκειμένου να εξασφαλιστεί η ταχεία και ασφαλής μεταφορά και παραλαβή τους. Το κόστος ποικίλει ανάλογα με το βάρος και ορισμένες περιπτώσεις, τον όγκο του προϊόντος, αλλά και τον προορισμό του (ηπειρωτικό, νησιωτικό, δυσπρόσιτο, εξωτερικού).

Για ιδιαίτερα βαριά ή ογκώδη προϊόντα, η εταιρία στέλνει τα προϊόντα μέσο μεταφορικής.

Για αγορές εκτός Ελλάδος: είναι απαραίτητο να υπάρξει συνεννόηση (σε ότι αφορά την χρέωση και τους τρόπους αποστολής) με την εταιρία.